top
logo


Ultima modificare 08.06.2016

© 2011-2016 Mobil Industrial AG. SRL
Toate drepturile rezervate.

Acasa
Mobil Industrial AG
MI-RLY-101 - Sistem de indicare si protectie continua a utilajlelor dinamice PDF Imprimare Email
mi_rly_101

Modulul MI-RLY-101 reprezintă cea mai ieftină soluţie pentru monitorizarea şi protecţia utilajelor critice sau greu accesibile (pompe, ventilatoare, centrifuge, etc). [...]

Citeşte mai mult...
 
Compendiu de vibratii PDF Imprimare Email

« Compendiul de vibraţii » serveşte ca manual de referinţă pentru inginerii şi tehnicienii de întreţinere din industriile de proces. Această lucrare reprezintă o abordare sistematică a domeniului, care familiarizează cititorul cu terminologia specifică şi îl îndrumă cum să parcurgă logic toţi paşii în determinarea stării de funcţionare a utilajelor dinamice, prin efectuarea analizei detaliate a spectrului de vibraţii.

Citeşte mai mult...
 
Viber X1 PDF Imprimare Email
viber_X1_300

VIBER X1™ este un vibrometru analogic foarte accesibil şi util în aprecierea severităţii vibraţiilor utilajelor dinamice. Este cel mai economic aparat din gama seriei de aparate VIBER X produsă de firma VMI International Suedia. Este un aparat de largă utilizare, dedicat personalului de întreţinere-reparaţii.

Citeşte mai mult...
 
"Viber X5 - revoluţionează industria analizei vibraţiilor" Imprimare Email
christo

Noul analizor multicanal Viber X5 vine să revoluţioneze industria analizei vibraţiilor
Autor: Christo van der Walt, Managing Director la Engineering Dynamics

În această industrie, în care progresele nu au fost spectaculoase în ultimii ani, VMI lansează pe piaţă instrumentul Viber X5, menit să revoluţioneze industria vibraţiilor. Viber X5 este ultimul instrument portabil produs în laboratoarele VMI Suedia. Din familia de analizoare VMI fac parte aparate foarte populare în rândul specialiştilor în vibraţii, precum Viber-A, Viber X2 şi X3, X-Viber, iar acum apare acest instrument îndelung elaborat, ca o adevărată „operă de artă”.[...]

Citeşte mai mult...
 
NOU! Viber X5 PDF Imprimare Email
x5_300

VIBER X5™ reprezintă cea mai evoluată versiune a popularului Easy Viber™, care combină performanţele deosebite ale procesorului DSP Texas Instrument cu facilităţile oferite de către acesta din urmă, toate într-o carcasă robustă şi compactă!

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 2

bottom

Motorizat de Joomla!. Designed by: beauty joomla templates code igniter Valid XHTML and CSS.