Truse cu Laser

La baza aparitiei si dezvoltarii truselor de aliniere cu laser sta pe de o parte nevoia utilizatorilor de a obtine imbunatatirea substantiala a preciziei rezultatelor masuratorilor, iar pe de alta parte necesitatea cresterii productivitatii alinierii.Tinand cont de faptul ca trusele de aliniere cu laser fac parte din categoria aparatelor "scumpe", producatorii de astfel de instrumente au actionat in doua directii:

  • Realizarea unor truse specializate numai pentru o categorie restransa de utilaje;
  • Completarea truselor de aliniere cu accesorii optice care sa permita o aplicabilitate larga a acestora, nu numai pentru aliniere, dar si pentru multe aplicatii in care este necesara masurarea precisa a marimilor geometrice.

Urmand aceste principii au fost create produsele firmei Easy-Laser AB Suedia , al carei distribuitor autorizat in Romania este S.C. Mobil Industrial AG. - Pitesti.

    

Să trecem la nivelul următor

V-ați plictisit de vechiul sistem de aliniere? Sau, pur și simplu vă trebuie unul mai modern, mai actual, cu mai multe opțiuni de aliniere?

Acum aveți șansa de a schimba vechiul aparat, uzat moral, indiferent de producător, cu unul modern, versatil și performant din generația noastră XT de sisteme de aliniere wireless, cu un discount avantajos.

 

Additional information