Sistemul XT 440 de aliniere a arborilor

Easy-Laser® XT440 este primul membru din generația XT de sisteme de aliniere, care se bazează pe tehnologia modernă cross-platform care vă oferă posibilitatea să afișați datele pe orice dispozitiv portabil compatibil, inclusiv pe XT11, unitatea noastră display.


Facilități:

  • Afișarea datelor pe diferite platforme de lucru
  • Aplicație gratuită – nu aveți nevoie de licență
  • Flexibilitate maximă
  • Design robust și compact
  • Timp de funcționare îndelungat
  • Posibilități multiple de documentare a rezultatelor
  • XT440

  • xt11-display-unit-if-award-easylaser

GENERAȚIA XT – EPOCA AUTONOMIEI


Grație tehnologiilor moderne cross-platform, generația XT de sisteme de aliniere vă permite afișarea datelor pe o multitudine de dispozitive portabile diferite, oferindu-vă autonomie și libertate de acțiune în maniera care credeți că vă reprezintă cel mai bine ca specialiști și ca întreprindere. Pentru a face această nouă generație de instrumente cât mai accesibilă, am inclus toate programele de măsurare XT într-o aplicație prietenoasă pe care o puteți descărca gratuit.


FĂRĂ RESTRICȚII


Generația XT vă permite să decideți dacă doriți să folosiți ca unitate display aparatul Easy-Laser XT11 robust și ușor de utilizat, sau nu. Aplicația rulează, de asemenea, pe orice dispozitiv iOS sau Android*, fie că este vorba o tabletă sau un telefon, ceea ce înseamnă că nu sunteți restricționați a lucra într-un anumit fel.


FĂRĂ LICENȚĂ


Cu generația XT unitățile display funcționează spectaculos! Totuși, puteți folosi în locul lor dispozitive portabile compatibile, iar aplicația este gratuită. Nu aveți nevoie de nici o licență pentru a avea acces la aplicație. Dacă aveți hardware-ul, atunci aveți posibilitatea să utilizați toate facilitățile software-ului. Este atât de simplu!


DESIGN ROBUST ȘI DURATĂ ÎNDELUNGATĂ DE FUNCȚIONARE


Produsele XT sunt robuste și proiectate astfel încât să se încadreze în clasele IP66 și IP67 de funcționare în medii dificile cu apă și praf. Timpul îndelungat de funcționare, de 16 ore, garantează capabilitatea instrumentelor de a funcționa autonom și de a finaliza măsurătorile în condiții dure de lucru.


POSIBILITĂȚI DEOSEBITE DE DOCUMENTARE A REZULTATELOR


Instrumentul XT11 dispune de o cameră de 13MP. Puteți solicita, de asemenea, unitatea de măsurare XT11 cu camera cu infraroșu incorporată**! Acest lucru înseamnă că puteți adăuga o imagine termică a utilajului înainte și după aliniere. Pentru raportul PDF aveți două machete standard pentru a alege, dar aveți posibilitatea, de asemenea, să proiectați propriile machete, datorită faptului că măsurătorile sunt salvate ca fișiere Excel. Nici un alt sistem nu vă oferă atâta flexibilitate!

* Condițiile se aplică
** Camera cu infraroșu este opțională


DESCĂRCAȚI APLICAȚIA


Aplicația Easy-Laser XT Alignment se poate utiliza împreună cu unitățile de măsurare Easy-Laser® XT. Detectoarele demo încorporate vă oferă șansa de a experimenta o aliniere extrem de ușoară, înainte de a achiziționa unitățile XT440.

  • Trusa XT440
Documentatie (eng):

Sistemul XT440 pentru alinierea arborilor

Producator Easy-Laser AB

Additional information