Sistemul Easy-Laser® XT190 wireless și digital pentru alinierea transmisiilor cu curele

Dacă alegeţi sistemul Easy-Laser® XT190 pentru alinierea transmisiilor cu curele veţi reuşi să reduceţi uzarea prematură a roţilor de transmisie, a curelelor, a lagărelor şi garniturilor, precum şi nivelul de vibrații. Acurateţea citirilor digitale vă asigură că puteți efectua alinierea în toleranțele prescrise de către producător și că puteţi conta pe rezultat. Transmisiile speciale cu două sau mai multe curele, sau acelea care folosesc curele late sunt foarte afectate de dezaliniere, deoarece apar diferențe mari de tensionare a curelelor și uzură semnificativ crescută pe marginile acestora.


Avantaje:

  • Valorile reglajelor sunt afișate în timp real
  • Orice operator poate efectua alinierea
  • Sistemul este compatibil cu orice fel de roată de transmisie, indiferent de dimensiuni și de materialul din care este construită (cu sau fără proprietăți magnetice)
  • Datele digitale se pot vizualiza pe mai multe dispozitive de afișaj
  • Aplicația este gratuită - nu necesită licență
  • Rezultatele se pot salva şi raporta
  • XT190_units

  • truePSD

UN SISTEM DIGITAL WIRELESS PENTRU ALINIEREA ROŢILOR DE TRANSMISIE


Easy-Laser® XT190 vă oferă alinierea precisă și eficientă a transmisiilor cu curele. Easy-Laser® este unic pe piață, deoarece permite efectuarea măsurătorilor şi afişarea digitală a rezultatelor.

Unitatea transmițătoare generează un plan laser paralel cu roata de referință. Unitatea detector citește poziția roții antrenate în raport cu planul laser și afișează date digitale în timp real, adică atât abaterea de la paralelism, cât și cea unghiulară. Acest lucru face ca alinierea mașinii mobile să fie foarte simplă. Precizia datelor digitale este incontestabilă, fapt care vă ajută să executați întotdeauna alinieri exacte, care se încadrează în toleranțele prescrise și pe care vă puteți baza.


OPȚIUNI MULTIPLE DE VIZUALIZARE A REZULTATELOR


Puteți urmări întregul proces de aliniere fie pe ecranul OLED integrat, fie în aplicația XT Alignment gratuită de pe telefon sau tabletă, fie pe o unitate display Easy-Laser separată*. În plus, valorile tablelor de adaos și valorile de ajustare unghiulară a poziției mașinii se calculează automat. De asemenea, este posibilă și vizuală țintelor (incluse în pachet).

Cu unitatea display XT11 sau un dispozitiv mobil, este ușor să salvați datele și să creați un raport de lucru în format .pdf.


UN SISTEM PRECIS ȘI UȘOR DE UTILIZAT


În comparaţie cu metodele de aliniere tradiţionale, alinierea cu XT190 este mult mai exactă și mai eficientă, deoarece reglajele se efectuează simultan, atât pe orizontală, cât și pe verticală. În plus, alinierea poate fi efectuată de către o singură persoană, într-un timp semnificativ mai scurt.


SISTEMUL ESTE COMPATIBIL CU TOATE TIPURILE DE ROȚI DE TRANSMISIE


XT190 se poate monta pe roţile de transmisie se poate efectua cu magneți puternici. Poate fi folosit pe toate tipurile de roți de transmisie prin curele sau lanțuri, indiferent de materialul din care sunt acestea construite, de profil sau de dimensiuni. Unitățile sistemului XT190 au greutate redusă și se pot monta foarte ușor pe roțile de transmisie de aluminiu cu bandă dublu-adezivă puternică.


* Se pot folosi unități display din seriile E sau XT (nu sunt incluse). Pentru lista de unități compatibile iOS și Android, apăsați aici.


NOTĂ! Sistemul XT190 înlocuiește sistemul E180.


DESCĂRCAȚI APLICAȚIA


 
Documentatie (eng):

Sistemul XT190 pentru alinierea transmisiilor cu curele

Producator Easy-Laser AB

Additional information