Vibratii

Firma noastra ofera o gama larga de aparate de masurat vibratia:
 • vmi_all

ALEGEREA APARATELOR PENTRU MĂSURAREA VIBRAŢIEI

Alegerea aparatului potrivit scopului propus este o sarcină dificilă, care presupune competenţe deosebite în tehnica măsurării vibraţiei.

Detalii: ALEGEREA APARATELOR PENTRU MĂSURAREA VIBRAŢIEI

CX20

 • CX20-Databladsbild-148x300

 

Vibrometrul CX20 este un instrument de ultimă generație, economic, precis, puternic, convertor RMS real, care procesează datele analogic și afișează rezultatele digital.

 

 

Detalii: CX20

Viber X1

 • viber_X1_300

VIBER X1™ este un vibrometru analogic foarte accesibil şi util în aprecierea severităţii vibraţiilor utilajelor dinamice. Este cel mai economic aparat din gama seriei de aparate VIBER X produsă de firma VMI International Suedia. Este un aparat de largă utilizare, dedicat personalului de întreţinere-reparaţii.

Detalii: Viber X1

Viber X2

 • vmiab_X2_300

VIBER X2™ a fost proiectat pentru a veni în întâmpinarea personalului de întreţinere/ reparaţii şi tehnologilor. Este un instrument excelent pentru efectuarea verificărilor de bază a stării de funcţionare a utilajelor, ușor de folosit şi fiabil, chiar şi în condiţii de lucru severe.

Detalii: Viber X2

Viber X3

 • X3_Side_View_300

 

VIBER X3™ este destinat personalului de întreţinere/ reparaţii şi tehnologilor. Este un instrument excelent pentru efectuarea verificărilor de bază a stării de funcţionare a utilajelor, ușor de folosit şi fiabil.

Detalii: Viber X3

Viber X5

 • x5_300

VIBER X5™ reprezintă cea mai evoluată versiune a popularului Easy Viber™, care combină performanţele deosebite ale procesorului DSP Texas Instrument cu facilităţile oferite de către acesta din urmă, toate într-o carcasă robustă şi compactă!

Detalii: Viber X5

VIBER - A

 • vmi_vibera

VIBER-A este un aparat portabil destinat personalului implicat in intretinerea curenta a utilajelor dinamice (pompe, reductoare, ventilatoare, motoare electrice de actionare, turbine, compresoare, suflante etc.), oferind posibilitatea verificarii [...]

Detalii: VIBER - A

Analizorul FFT CXM

 • CXM

Este un instrument complet de vibrații foarte accesibil, cu care puteți colecta și prelucra performant măsurătorile în rută, forme de undă, spectre, anvelope, BE, efectua echilibrări (opțional).

Detalii: Analizorul FFT CXM

Spectra Pro Software

 • vmi_spectrapro

Acest software este dedicat in principal implementarii unui Program de intretinere Proactiva real. [...]

 

Detalii: Spectra Pro Software

CX300

 • CX300

Modulul CX-300 – un sistem complet de protecție și de monitorizare a vibrațiilor și temperaturilor într-o singură carcasă. [...]

Detalii: CX300

CXSpectra

 • cxspectra_small

 

 

Acest software este dedicat in principal implementarii unui Program de intretinere Proactiva real.

Detalii: CXSpectra

MI-RLY-101 - Sistem de indicare si protectie continua a utilajlelor dinamice

 • mi_rly_101

Modulul MI-RLY-101 reprezintă cea mai ieftină soluţie pentru monitorizarea şi protecţia utilajelor critice sau greu accesibile (pompe, ventilatoare, centrifuge, etc). [...]

Detalii: MI-RLY-101 - Sistem de indicare si protectie continua a utilajlelor dinamice

AS-156 Simulator de Accelerometru

 • as_156

AS-156 este un instrument de buzunar, capabil să simuleze orice accelerometru ICP® (IEPE) standard, cu o sensibilitate nominală de 10, 50 sau 100 mV/g. [...]

Detalii: AS-156 Simulator de Accelerometru

Additional information